Cautare

3854 de rezultate pentru "nagy e gheorghe" (4.98 secunde)
Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. ... Gheorghe Penea nu prea intelegea ce se petrece cu el, cum va fi viata lui cu un nou ficat .
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Radu Bud va fi instalat in functie astazi, la ora 16,00, in prezenta ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Liviu Radu, a declarat la Sfantu Gheorghe ca exista sanse minime ca pana la aderarea Romaniei la UE sa fie reorganizate regiunile economice de dezvoltare, din cauza acordurilor semnate de fostul guvern.
Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Atanasiu, Mihai Voicu, Vasile Blaga, Laszlo Borbely, Ionut Popescu, Gheorghe Flutur, Monica Macovei si Cristian David.
Armata e cu noi! ... - Distribuirea de catre locotenentul-major de securitate Morariu din Brasov a unor arme (PSL, pistol-mitraliera, pistol) si munitii catre Victor Adochitei, Ion Budileanu, Vasile Petrache, Florin Irimia, Ioan Pinochi, Ilie Dutu, Luca (Florin) Dorin si Imbrea Nagy.
In alta ordine de idei, procurorul general al Romaniei a cerut acordul pentru declansarea urmaririi penale impotriva lui Codrut Seres si Zsolt Nagy, in scandalul de spionaj economic.
Cate 3% au reusit sa obtina ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, ministrul Agriculturii, Dan Motreanu, si ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu. Cate 2 procente au obtinut ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si cel al Educatiei, Mihail Hardau, in timp ce ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, a obtinut 1%.
Situatia putea deveni "alarmanta" La randul sau, presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe, a aratat ca raportul forului parlamentar pe care il conduce precizeaza ca in 2005 SRI a actionat pentru indeplinirea atributiilor care ii revin, dar ca activitatea Serviciului nu mai are decat in mica masura elemente de referinta in legislatie, care e ramasa in urma.
Astfel, din Comitetul de Reglementare al ANRE fac parte Nicolae Havrilet (presedinte, cu mandat de cinci ani), Emil Calota (vicepresedinte, mandat de cinci ani), Claudiu Dumbraveanu (vicepresedinte, mandat de doi ani si jumatate), Teodor Bobis (membru, mandat de doi ani si jumatate), Gheorghe Barbu (membru, mandat de cinci ani), Carmen Filipescu (membru, mandat de doi ani si jumatate), Zoltan Nagy-Bege (membru, mandat de cinci ani).
Oricum, pentru noi, cei care fusesem cu o seara inainte intr-un loc aproape gol, ca de, mai era si duminica, iar duminica e mai putina lume, a fost reconfortant sa vedem ca redactia s-a umplut la loc.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... In plus, inca prefectul Gheorghe Martin este ferm convins ca "nu doarme lumea la sedinte”.
Presa a dovedit ulterior ca presedintele a eludat adevarul, intrucat proiectul legislativ a fost semnat de ministrul de stat Gheorghe Pogea (PD). ... De asemenea, el i-a cerut premierului sa preia conducerea operatiunilor pentru prevenirea raspandirii gripei aviare, sustinand ca Gheorghe Flutur, ministru al Agriculturii, nu are suficienta autoritate.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Primarul din Sfantu Gheorghe: ... Fotografia a fost postata de Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, pe contul sau de Facebook. ... Ce a scris Antal Arpad pe Facebook Fotografia a fost insotita si de o postare scrisa de Antal Arpad, primarul orasului Sfantu Gheorghe.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Cat despre cel pe care colegii sai din Partidul National Liberal il promoveaza pentru acest post, se pare ca este vorba despre Catalin Gheorghe. ... Cu toate acestea, s-a auzit deja prin institutie despre existenta unui candidat, sustinut de PNL, in persoana lui Catalin Gheorghe.
Asadar, numele dezvaluit de surse din Alianta este Gheorghe Iorov, actualmente director in cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
google-analytics.com